voor Vitaliteit, Gezondheid en Balans

Vivid Touch reacties van cliënten

Wilma – Gewrichtspijn

In de nasleep van mijn gebroken enkel heb ik me laten behandelen door Margot met voetreflexologie behandelingen. Dit had ik eerder moeten doen, want de klachten zijn inmiddels sterk verminderd, een uitstekend resultaat! En dat in een heerlijk rustige zen ruimte met uitzicht op een mooie tuin, rustgevender kan het niet zijn. Margot is bovendien vriendelijk en professioneel in haar aanpak. Het is zeker voor herhaling vatbaar en het wordt ook nog eens gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekering!

Karien – Zelfzorg

Ook als ik geen fysieke klachten heb, laat ik me regelmatig door Margot behandelen. Ik zie het als een noodzakelijke zelfzorg. Ik bedoel daarmee staan bij mezelf en mijn lijf, een afstemmen op mijn lichaam. De zen ruimte, de rustgevende sfeer en heerlijke behandeling brengen mij in een diepe ontspanning. Ik voel me erna weer helemaal opgeladen!

Lyn – Gewrichtspijn

Ik ging naar Margot – Vivid Touch uit nieuwsgierigheid. Mooie behandelmethode. Zij heeft een protocol voor gewrichtspijn gedaan, omdat ik pijn had aan een rib op mijn rug. Hoe het werkt begrijp ik niet; de behandeling was op mijn voeten, maar mijn rug- en rib pijn waren de volgende dag weg!

Pauline – PMS (Pre Menstrueel Syndroom)

I was suffering from mental moods the days before my period. I was down, confused, nervous and had difficulty to focus. I was advised to visit a footreflexologist for this problem. I visited Vivid Touch and Margot helped me to cure in no time! She gave the treatments and I followed her nutrition and lifestyle advise. I felt much more balanced, relaxed and clear-minded. It’s a great relief!

Suzanne – Slapeloosheid

Na jarenlange klachten van slapeloosheid, waar geen huisarts me vanaf kon helpen (want ik wil geen slaappillen slikken), heb ik het over een andere boeg gegooid en een alternatieve behandeling gezocht. “VoetreflexPlus” en “Chinflex” zou uitkomst kunnen bieden. Zo kwam ik bij Vivid Touch terecht en al na 2-3 behandelingen merkte ik het verschil en na het hele behandelplan, wat door Margot voor mij was opgesteld, sliep ik eindelijk weer eens zoals vanouds. Heerlijk! En dat zonder slaappillen!

Annemieke – Carpaal Tunnel Syndroom

Al een tijd had ik last van pijnlijke handen en polsen. Helaas zonder resultaat het hele medische traject afgelopen en daarna besloten om het alternatieve circuit in te gaan. Onder het motto “baat het niet, het schaadt ook niet” kwam ik bij Margot terecht. Zij heeft mij zes verschillende behandelingen gegeven, voetreflexmassages en armmassages, Af en toe had ik “bijwerkingen” zoals moeheid en hoofdpijn. Maar er gebeurde wel wat, dat was duidelijk. In de loop van de zes weken ging het steeds beter. De tintelingen en de pijn werden duidelijk geleidelijk minder. Bij mij heeft het in ieder geval veel effect gehad op mijn klachten. Een ervaring rijker en niet te vergeten waren het heerlijk ontspannen uurtjes op de massage tafel! Geweldig Margot, dank je wel en veel succes!

Anne – Carpaal Tunnel Syndroom

Het imago van voetreflex therapie heeft mij doen verbazen. Ik dacht altijd, dat geitenwollen sokken gedoe. Ik heb me gemeld bij Margot. Zij zocht mensen met de diagnose carpaal tunnel syndroom voor haar scriptie. Het voelde al goed na de eerste behandeling. De klachten zijn nu bijna helemaal weg en ik voel me veel energieker. Eindelijk kan ik weer pijnloos piano spelen! Margot is bevlogen van haar werk en gepassioneerd bezig met haar vak. Echt een aanrader. Ik ben er van opgeknapt, ik hoop U ook!

Emma – Ziekte van Lyme

Door de vele afvalstoffen in mijn lichaam heb ik continue diverse klachten, maar na een VoetreflexPlus behandeling van Margot, voel ik me veel beter. Dit duurt soms enkele dagen en soms enkele weken. Alleen al het feit dat er tijdelijk verlichting is van de pijn, is een hele opluchting! Een bijkomend voordeel is, dat de massage via de voeten gegeven wordt, dus indirect, want elke aanraking doet me pijn.

Nadine – Hoofdpijn/migraine

De speciale massage voor hoofdpijn/migraine, die Margot heeft gegeven, op het hoofd, de handen en de voeten heeft super goed gewerkt! Ik had zeker een week lang helemaal geen hoofdpijn! En als ik op bepaalde acupunctuurpunten druk, die Margot me heeft laten weten, kan ik mezelf ook “behandelen”.

Christine – Burn-out

VoetreflexPlus is een goede manier gebleken om burn-out klachten te verlichten en te verzachten. Het geeft daarnaast ook inzicht in de hele situatie, omdat de klachten bekeken worden vanuit de Westerse visie en de Chinese visie. De Chinese visie was voor mij vooral van een enorme toegevoegde waarde, echt een eye-opener. Het klopte als een bus! Dat gaf veel vertrouwen in de behandelmethode.

Noortje – Fibromialgie

Het lijkt wel alsof er iets in beweging is gezet met de voetreflex therapie. Er verandert iets in de pijn, het wordt minder en dragelijker. Wat een verschil! Heerlijk!

Sandra – Spastische darm

Al jaren heb ik last van een spastische darm en ik ben het onderhand beu om medicijnen te blijven slikken. Via-via kwam ik in aanraking met VoetreflexPlus en daar heb ik gelukkig baat bij. De behandelingen zijn super relaxed en het resultaat is echt goed, zeker als ik de voedingsadviezen opvolg!

Karin – Stress

Margot heeft me behandeld voor mijn stress gerelateerde klachten. Ze nam eerst een zorgvuldige en professionele anamnese af, waarvan ik onder de indruk was, en stelde ze een behandelplan voor, speciaal gericht op mijn klachten. Daarna mocht ik op de massagetafel gaan liggen, dekentje over me heen, en mijn voeten werden gemasseerd. Af en toe vertelde ze wat ze deed en waarom. Dat vond ik erg prettig. Ik voelde van alles in mijn lijf en vooral de energie door mijn hele lijf stromen, terwijl Margot toch alleen mijn voeten masseerde! Na de massage mocht ik nog even blijven liggen, heerlijk! Ik heb echt effect gemerkt van de behandeling. Ik was energieker!

Karin – Stoelmassage

In mijn werk zit ik veel en ben ik veel in mijn hoofd bezig. Als ik een stoelmassage heb gehad voel ik mijn lijf weer! Tijdens de massage merk ik waar ik ontspannen ben en waar stijf of gespannen. Margot vraagt altijd of ik klachten heb en besteedt daar dan extra aandacht aan, zodat ik me na de behandeling weer goed in mijn lijf en helemaal fit voel. Ik zie stoelmassage als een mooie vorm van zelfzorg en maak dus regelmatig een afspraak. Een echte aanrader!

Erica – HR Manager

Wij zien de Vivid Touch stoelmassages als “het schouderklopje van de baas” . We beiden het aan voor ons personeel uit preventieve overwegingen en ter ontspanning. Dit wordt altijd goed ontvangen. Wij zijn super tevreden over de samenwerking en de massages!

Elsemieke – Stoelmassage

Ik kijk altijd erg uit naar de ontspannende stoelmassage. Ik voel me als herboren en kan het iedereen aanbevelen!

Inge – Triggerpoint massage

Het kan soms simpel zijn, maar met enorm effect. Ik bleek een spierknoop in mijn kuitspier te hebben en nadat die “weggewerkt” was door Margot, loste de knoop helemaal op en verdween de pijn als sneeuw voor de zon.

Pauline – PMS / Premenstrueel syndroom

I was suffering from mental moods the days before my period. I was down, confused, nervous and had difficulty to focus. I was advises to visit a footreflexologist for this problem. I visited Vivid Touch and Margot helped me to cure in no time! She gave the treatments and I followed her nutrition and lifestyle advise. I felt much more balanced, relaxed and clear-minded. It’s a great relief!

Christine – Burn-out

Voetreflexplus is een goede manier gebleken om mijnburn-out klachten te verlichten en te verzachten. Het geeft daarnaast ook inzicht in de hele situatie, omdat de klachten bekeken worden vanuit Westerse visie en Chinese visie. De Chinese visie was voor mij vooral van een enorme toegevoegde waarde, echt een eye-opener. Het klopte als een bus! Dat gaf veel vertrouwen in de behandelmethode.

Nadine – Hoofdpijn

De speciale massage voor hoofdpijn/migraine, die Margot heeft gegeven, op het hoofd, de armen en de voeten heeft super goed gewerkt. Ik had zeker een week lang helemaal geen hoofdpijn! En als ik op bepaalde acupunctuurpunten druk, die Margot me heeft laten weten, kan ik mezelf ook “behandelen”.

Willeke – Cosmetische acupunctuur

Ik wilde op een natuurlijke manier de strijd aangaan met mijn rimpels. Dat past het beste bij mij. Ik zou geen botox of fillers willen. Vandaar de cosmetische acupunctuur. Sommige naaldjes voelde ik wel, andere niet. Het heeft langzaam maar zeker echt effect, mijn rimpels zijn minder diep geworden. Ik ben tevreden met het resultaat!

Esther

Mijn ervaringen met Margot zijn heel positief. Ze is professioneel en kundig, heeft hart voor haar werk én voor haar cliënten. Bovendien is ze uiterst precies en neemt ze altijd de tijd voor je, ook met een luisterend oor als dat nodig is. Ik kom niet voor niks al jaren bij haar en wens dat nog jaren te kunnen blijven doen. Het zijn mijn heilige uurtjes van ontspanning en genezing tegelijk!

Esmé – Cosmetische acupunctuur

In eerste instantie vond ik het best spannend om acupunctuur te laten doen, maar omdat Margot haar kennis en kunde al bewezen had, vertrouwde ik haar volledig.
Met de bekende bevlogenheid is ze aan de slag gegaan. Bij mij ging het voornamelijk om de ‘zorgrimpel’ tussen mijn wenkbrauwen. Deze leek inderdaad af te nemen naarmate de behandelingen vorderden en zeker de rimpels in mijn voorhoofd verzachten duidelijk.

Amy – Medical taping

Ik kom al jaren bij Margot voor de stoelmassages. Toen ze vertelde dat hooikoorts met medical taping te behandelen is, heb ik meteen een afspraak gemaakt. Ik heb al jaren behoorlijk last van hooikoorts. De behandeling is vrij eenvoudig en ik moet zeggen dat ik een aantal dagen minder last heb gehad, dus het heeft inderdaad effect!