voor Vitaliteit, Gezondheid en Balans

TouchPro ® Stoelmassage

Stoelmassage voor particulieren en bedrijven in Amsterdam en omstreken.
Effectief en efficiënt.
Binnen 20 minuten worden spanningen weg gemasseerd.
U voelt zich weer energiek, helder en alert!

Maak nu een afspraak

TouchPro® stoelmassage voor meer vitaliteit

TouchPro® Stoelmassage is een drukpuntenmassage en wordt, over de kleding heen gegeven (zonder gebruik van olie) op het hoofd, nek, rug, schouders, armen, handen en heupen. U zit ondertussen ontspannen voorover gebogen op een ergonomische stoel.

TouchPro® stoelmassage werkt op zowel fysiek als op energetisch niveau. Op fysiek niveau verbetert het de doorbloeding, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en voedingsstoffen beter aangevoerd. Op energetisch niveau werkt het, doordat er op de meridianen en de daarop liggende acupunctuurpunten wordt gewerkt. Hierdoor ontstaat er een betere doorstroming en aanwezige blokkades worden opgeheven, waardoor het lichaam weer in balans gebracht wordt.

Bovendien wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd, waardoor beginnende klachten afnemen of zelfs helemaal kunnen verdwijnen.

Contact
“De behandeling heeft me weer goed gedaan.
Heerlijk relaxed, dank je wel, Margot.”
Bernadette
Lees meer ervaringen

Het effect van de massage is direct voelbaar. Het geeft een energieboost, de spieren worden (zijn) weer soepel en de vitaliteit keert terug.
De massage kent een vaste volgorde, zodat de cliënt zich, bij frequente toepassing van de massages, gemakkelijker kan ontspannen.
Door de vorm en de tijdsduur is de stoelmassage laagdrempelig en toegankelijk voor jong en oud.

Vivid Touch-stoelmassage-Amsterdam

Triggerpoint massage in Amsterdam en Amstelveen

Met Triggerpoint massage komen de spierknopen los; een verlichting voor uw spieren.

Maak nu een afspraak

Triggerpoint massage: verlichting voor de spieren

Triggerpoints zijn kleine knopen die in een spier ontstaan als deze overbelast is of gewond is geraakt met als gevolg een uitstralende pijn. Veel fysieke klachten vinden hun oorzaak in een verstoorde spierfunctie, maar ook door een verstoring in de energiestromen (meridianen). Bij triggerpoint massage wordt een combinatie van behandelmethoden gegeven, die uiterst effectief blijkt te zijn.

Deze massage wordt gebruikt bij klachten op de voet en het onderbeen (hielspoor, achillespees, pijn in de voorvoet, pijn in de tenen en hamertenen) en bij rug-, nek&schouder- en arm klachten.

Crosstaping kan ook onderdeel uitmaken van de massage.

Triggerpoint massage wordt aangeboden in Amsterdam en Amstelveen.

Contact
Wat een opluchting, eindelijk verlost van de pijn! Ondanks de af en toe pijnlijke behandeling is het resultaat fantastisch! Ik heb weer ’t volste vertrouwen dat ’t helemaal goed gaat komen!
Lees meer ervaringen