voor Vitaliteit, Gezondheid en Balans

TouchPro ® Stoelmassage

Stoelmassage voor particulieren en bedrijven in Amsterdam en omstreken.
Effectief en efficiënt.
Binnen 20 minuten worden spanningen weg gemasseerd.
U voelt zich weer energiek, helder en alert!

TouchPro® stoelmassage voor meer vitaliteit

TouchPro® Stoelmassage is een drukpuntenmassage en wordt, over de kleding heen gegeven (zonder gebruik van olie) op het hoofd, nek, rug, schouders, armen, handen en heupen. U zit ondertussen ontspannen voorover gebogen op een ergonomische stoel.

TouchPro® stoelmassage werkt op zowel fysiek als op energetisch niveau. Op fysiek niveau verbetert het de doorbloeding, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en voedingsstoffen beter aangevoerd. Op energetisch niveau werkt het, doordat er op de meridianen en de daarop liggende acupunctuurpunten wordt gewerkt. Hierdoor ontstaat er een betere doorstroming en aanwezige blokkades worden opgeheven, waardoor het lichaam weer in balans gebracht wordt.

Bovendien wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam gestimuleerd, waardoor beginnende klachten afnemen of zelfs helemaal kunnen verdwijnen.

“De behandeling heeft me weer goed gedaan.
Heerlijk relaxed, dank je wel, Margot.”
Bernadette

Het effect van de massage is direct voelbaar. Het geeft een energieboost, de spieren worden (zijn) weer soepel en de vitaliteit keert terug.
De massage kent een vaste volgorde, zodat de cliënt zich, bij frequente toepassing van de massages, gemakkelijker kan ontspannen.
Door de vorm en de tijdsduur is de stoelmassage laagdrempelig en toegankelijk voor jong en oud.

Vivid Touch-stoelmassage-Amsterdam