voor Vitaliteit, Gezondheid en Balans

VoetreflexPlus therapie in Amsterdam & Amstelveen

Mijn fascinatie voor de werking van het menselijk lichaam is altijd al groot geweest en is door de jaren heen alleen maar groter geworden.

Naast mijn loopbaan in de damesmode heb ik, vanuit pure interesse en nieuwsgierigheid, diverse opleidingen gevolgd die te maken hebben met gezondheid en ben uiteindelijk omgeschoold tot VoetreflexPlus therapeut.

VoetreflexPlus therapie is een unieke behandelmethode, waarbij Westerse- en Chinese (TCM) voetreflexmassages gecombineerd worden. Niet alleen de reflexzones, maar ook de meridianen en acupunctuurpunten worden hierbij behandeld.
Door de combinatie van beide massages in één behandeling VoetreflexPlus worden de effecten van een behandeling versterkt en versneld.
Ook de visie op de klacht wordt vanuit de Westerse- en Chinese (TCG) geneeswijze benaderd, waardoor klachten vanuit een breed perspectief worden bekeken. Hierdoor ontstaat een bijzondere en complete methode.

The best of both worlds!

Margot Kiewied Vivid Touch

Margot Kiewied

Specialisaties:

  • Carpaal Tunnel Syndroom en RSI

  • Menstruatie en Overgang

  • Stress en Burn-out

  • Hoofdpijn en Migraine

Maatwerk in VoetreflexPlus

Mijn grootste uitdaging is het leveren van maatwerk. Samen met u zoeken naar de oorzaken van uw klachten, vanuit Westerse- en Chinese visie en aan de hand van uw persoonlijke behandelplan werken aan een verbetering van uw vitaliteit, gezondheid en balans.

De VoetreflexPlus therapie wordt gegeven in Amsterdam en Amstelveen.