voor Vitaliteit, Gezondheid en Balans

Dorn & Breuss methode in Amsterdam en Amstelveen

Een zachte wervel- en gewrichtsbehandeling bij klachten van de wervelkolom.

Voor wie is de Dorn & Breuss methode geschikt?

Voor iedereen met klachten die direct of indirect samenhangen met de wervelkolom: o.a. ischias, hernia, osteoporose, beenlengteverschil, bekkeninstabiliteit, nek- en schouderklachten, hoofdpijn.

De Dorn methode: zachte rugwervel- & gewrichtscorrectie

Het is een natuurgeneeskundige manuele behandeling (ontwikkeld door Dieter Dorn) en wordt al jarenlang succesvol toegepast. Doordat er in de beweging ‘n correctie van de rugwervels en gewrichten plaatsvindt, is de Dorn therapie een zachte effectieve behandeling. Het is vrij van ongewenste bijwerkingen en is zeer werkzaam.
Na de behandeling is het raadzaam om 2-3 dagen inspanningen te vermijden. Er kan wat spierpijn optreden op plaatsen waar de wervels gecorrigeerd zijn. Dat betekent dat de nieuwe positie gestabiliseerd wordt.

Breuss massage

De Breuss massage (ontwikkeld door Rudolf Breuss) is een tussenwervelschijf-massage die zich goed laat combineren met de Dorn-therapie. Het is een zachte, energetische rug massage die energetische en lichamelijke blokkades kan oplossen. Na de Dorn therapie zorgt de massage voor een optimale strekking van de wervelkolom en een ontspannen gevoel.

Dorn & Breuss massage afspraak

Ben je benieuwd geworden wat de Dorn & Breuss massage voor je kan betekenen?