voor Vitaliteit, Gezondheid en Balans

Cosmetische acupunctuur: mooi blijven op een natuurlijke manier.

Cosmetische acupunctuur, ook wel anti-aging acupunctuur genoemd, is een effectieve en natuurlijke behandelmethode om tekenen van veroudering te verminderen.

Cosmetische acupunctuur pakt de veroudering van binnenuit aan!

Cosmetische acupunctuur is gebaseerd op de principes van de Traditioneel Chinese Geneeswijze. Dat betekent dat de behandelingen niet alleen gericht zijn op de buitenkant van het lichaam, maar ook op de binnenkant.
Naast dat er op “de rimpel” gewerkt wordt, wordt ook de circulatie van energie in het gezicht en het gehele lichaam gestimuleerd. Hierbij worden meridianen ofwel energiebanen en acupunctuurpunten gestimuleerd.

Voor wie?

Voor iedereen die verjonging in het gezicht wil bereiken op een natuurlijke manier.
Cosmetische acupunctuur of anti-aging acupunctuur is de meest effectieve holistische manier om de huid te verjongen. Deze natuurlijke methode werd duizenden jaren geleden al gebruikt in China om het gezicht van de keizerinnen te verfraaien.

  • Het zorgt voor een jeugdige uitstraling.

  • Het verhoogt de algehele vitaliteit.

  • Het hydrateert de huid.

  • Het stimuleert de productie van collageen en elastine.

  • Het vermindert fijne lijntjes en rimpels.

  • Het geeft een gezonde huidskleur.

  • Wallen onder de ogen verminderen.

  • Je krijgt een steviger huid en spierspanning in het gelaat.

De werkwijze

Er wordt gewerkt met zeer fijne naaldjes op acupunctuurpunten, die een verstevigend effect hebben op de gezichtsspieren en zorgen voor een verbeterde doorstroming van de energie (Qi).
Verder worden er dunne naaldjes toegepast op rimpels en lijntjes. Deze zullen door de huidcelvernieuwing en collageenproductie gaan verstrakken en verminderen.

Voor een optimaal resultaat zijn gemiddeld 10 wekelijkse behandelingen nodig.
Na de 1e behandeling wordt er vaak al een verbetering zichtbaar in de vorm van een verbeterde doorbloeding van het gezicht.
Na 6 behandelingen gaat het lichaam een maximaal aan collageen (het eiwit dat verantwoordelijk is voor stevigheid en elasticiteit van de huid) aanmaken, waardoor een rimpel van binnenuit wordt opgevuld.
Na 10 behandelingen is er stabiliteit bereikt en kunnen de behandelingen ter ondersteuning 3-4 keer per jaar plaatsvinden.

“Op een natuurlijke manier de strijd aangaan met mijn rimpels!”

Cosmetische- of anti-aging acupunctuur; een energie boost voor je huid!

Cosmetische acupunctuur afspraak

Ben je benieuwd wat Vivid Touch voor jou kan betekenen?